Translate

viernes, 1 de julio de 2016

Exposició de projectes alumnes Grau Superior Cicles de química

El dimarts 28 i dimecres 29 de juny han sigut les exposicions dels projectes dels alumnes de Cicle formatiu de Grau Superior de Laboratori d’anàlisis i de Control de qualitat.Els projectes han sigut interessants i s’han realitzat durant el període de pràctiques formatives dels alumnes.

3 alumnes ha realitat el projecte amb el Programa Erasmus + en Itàlia i Portugal.
Els projectes presentats han sigut els següents:


“Estudi del procés químic de tintura i paràmetres de control de qualitat en cotó i polièster” realitzat per Marcos Richart en l’empresa TEX. ATHENEA S.L

“Estudi de paràmetres analítics a les aigües d’un sistema recircular (RAS) per al cultiu de esturió Acipenser ruthenus per a producció de caviar” realitzat per Alba Poyo en el Laboratori d’aigües de la Universidat d’Algarve (Faro, Portugal)


“Anàlisi i control de qualitat en productes de puericultura lleugera” realitzat per Cristina Richart en l’empresa Suavinex.


                                     


“Nou mètode d'anàlisi per a la detecció simultània d'esteroides i anabolitzants en mostres biològiques de cavalls de carreres” realitzat per Mónica Buciega en el Departament de química dels aliments de la Universitat de Camerino en Itàlia.
“Estudi comparatiu del contingut de polifenols en llegums ecològiques, analitzades mitjançant HPLC-DAD i activitat antioxidant” realitzat per Rossana Tormo en el Departament de química dels aliments de la Universitat de Camerino en Itàlia.

                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario